Deel dit artikel
-

Nieuwe ISP XS4ALL-fans komt met investeringsaanbod

Aanstaande dinsdag 5 november start de crowdfundingsactie waarmee sympathisanten van XS4ALL een nieuwe internetprovider helpen financieren. Op die dag zal ook de naam van de ISP bekend worden gemaakt en kunnen belangstellenden al lid worden.

Vanmiddag maakten de mensen achter het vooralsnog naamloze initiatief het investeringsaanbod bekend. Voor een rente van 3 procent per jaar kunnen belangstellenden een bedrag investeren vanaf 250 euro. “De eerste 500 mensen die minimaal 1.000 euro investeren krijgen twee kaarten voor de launch party in Paradiso, die begin 2020 zal plaatsvinden.” Het maximum bedrag is tachtigduizend euro.

Wie dat geld niet heeft of wil inleggen kan ook voor 50 euro abonnee worden van de nieuwe provider.

Abonnees van de nieuwsbrief van initiatiefnemer ‘Stichting XS4ALL moet blijven’ krijgen volgende week maandag een persoonlijk bericht met investeerinformatie. Op maandag 11 november wordt de crowdfundactie opengesteld voor de rest van Nederland.

“We hebben al ontzettend veel geregeld en dat is tot nu 100% vrijwilligerswerk geweest, maar we hebben vanaf nu natuurlijk geld nodig voor personeel, kantoorruimte, af te sluiten contracten en techniek. Voor de logistiek van het aanbieden van internetverbindingen ís de financiering al geregeld.”

De activiteiten die het team tot nu toe ontplooide werden uit eigen middelen betaald en vanuit dertigduizend euro aan donaties van sympathisanten.

Over strategische gesprekken met KPN zeggen de initiatiefnemers: “Wij vertrouwen er dus simpelweg niet meer in, we zijn al te vaak aan het lijntje gehouden door KPN, met name met de mogelijke verkoop.”

Tot de mensen achter het initiatief behoren onder meer: Kirsten Verdel, Sjoera Nas, Anco Scholte ter Horst, Doke Pelleboer, Gerdien Dalmulder en Marleen Stikker.

KPN besloot begin 2019 zijn merkenportfolio uit te dunnen en laat de merken XS4ALL, Telfort en Yes Telecom sneuvelen. Ondanks vocaal verzet van XS4ALL-abonnees en -sympathisanten en juridisch tegengas van de OR van XS4ALL lijkt ook de nieuwe KPN-CEO Joost Farwerck niet van plan hiervan af te zien.

Foto: nogran (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Jan Slomp - 1953

kan kpn de kwaliteit waarborgen als xs4all word opgenomen in de kpn organisatie?

jvs

Kpn zal nooit op zelfde niveau uitkomen als xs4all. We willen geen kpn winkels ?‍♂️
Als je niet weet of inziet wat xs4all nog meer doet en betekend waarom dan wel oplaten gaan in kpn?
Dan sla je volledig de plank mis. Welke pr/marketing/adviseur van een malloot achter dit idee heeft gezeten snapt echt xs4all niet en is gewoon een lachertje en moet direct ontslagen worden.

Xs4all/Spaink vs scientology of inbelsupport voor Hong Kong protesten, privacy, etc allemaal dingen die kpn nooit zal begrijpen. Kpn wilt allren je geld ontvangen en daarna kan je de boom in. Kpn staat alleen voor geld, idealen en Beyond kennen ze niet ?‍♂️?‍♀️?

Michael

Vandaag even op de site van KPN gekeken wat dat nieuwe product hussle nou is.

Daar moet je gewoon 5 euro extra betalen voor een support desk.
Wat bij XS4ALL juist zo geroemd wordt moet je dus nu voor betalen.

Ik snap KPN echt niet.
Ik heb kpn mobiel tot nu toe echt geen problemen mee.
En krijg hierdoor korting bij XS4ALL wat een leuke extra is.

Maar mijn internet en tv gaat echt zeker niet bij KPN worden. Ze zijn verschrikkelijk duur en belabberde klantenservice met zeer lage kennis
Gaat hun echt alleen maar om zoveel mogelijk cashen.

Mobiel heb je naar mijn inziens weinig klantenservice nodig maar internet heb je toch wel eens rare problemen en wil je wel iemand spreken met verstand ervan. En ik ben juist bij XS4ALL aangesloten omdat ze vast ip aanbieden.
En echt een mega goede klantenservice hebben waar zelfs mijn vrouw mee uit de voeten kan. 😉 en zeer tevreden over is. En niet standaard antwoorden als ja dan moet u ff stroom eraf halen. En even computer opnieuw opstarten.

Ik ben benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen.
Maar kpn is te groot en lomp geworden. Met verkeerde leiding aan de top die allemaal willen harken voor de aandeel houders.

H.Stel

gelukkig komt u met gorde berichten.
Ik kijk het met belangstelling tegemoet.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond