Deel dit artikel
-

Nieuwe recensiesite combineert onderzoek met peilingen

De nieuwe recensiesite Opiness.nl combineert recensies met kwaliteitsonderzoek om consumenten een beter beeld te geven van een bedrijf.

Vandaag ging Opiness.nl van start met de ambitie om het aantal recensies binnen een jaar te verdubbelen tot een miljoen. De nieuwe site mengt zich in een markt die al druk is bevolkt door, zowel waar het om beoordelingen van producten en diensten gaat als om winkels.

De mensen achter de nieuweling brengen echter een aardig zak met kennis als baggage mee. Bas Rasker is een van de oprichters geweest van Zoover, Linda Schulte is de drijvende kracht achter Preferenso.nl.

Opiness wordt bij de start mede gefinancierd door Axivate Capital (van Rasker). Binnen dat investeringsfonds zitten ook participaties als The Feedback Company en Tevreden.nl. Deze laatste is ook een van de mede-oprichters van de nieuwe recensiesite.

Anders dan veel andere recensiesites bevat de nieuweling ook kwaliteitsonderzoeken van bedrijven als Trendbox, Djem en Ipsos.

Bij aanvang ligt de focus vooral op de sectoren kinderopvang, apotheken, autobedrijven, energieleveranciers, auto- en zorgverzekeraars. Ook bedrijven buiten deze rubrieken kunnen bekeken en beoordeeld worden.

Foto: Sebastien Wiertz (cc)

*) Axivate Capital is een investeerder in Emerce

Deel dit bericht

1 Reactie

bouwe broers

Ik kijk regelmatig naar de politieke peilingen.Als ik vraag naar de laatste
data v.d. Peilingen,krijg ik nooit de meest recente datum.Altijd oude data
zelfs van 2013 of 2014,maar nooit b.v.de laatste datum van juli.Als ik een
peiling aantikt krijg ik een hele rij uitslagen b.v.PVDA stijgt weer en later krijg ik weer de mededeling,dat de PVDA gezakt is(geen duidelijke data)
Ik zou het ten zeerste op prijs stellen als ik de peilingen wil bekijken,dat het ook echt de laatste peilingen zijn.Groetend Bouwe Broers

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond