Deel dit artikel
-

Nieuwe Salesforce integraties voor Slack

Salesforce heeft vandaag nieuwe mogelijkheden aangekondigd die chatapp Slack nog beter moeten integreren met de oplossingen van Salesforce. Het Amerikaanse bedrijf werd eerder dit jaar voor vele miljarden overgenomen.

Na de lancering in augustus van integraties met Sales, Service, Marketing en Analytics (Tableau), lanceert Salesforce vandaag integraties voor de meeste van zijn producten, waaronder Commerce, Experience, Platform, Trailhead, MuleSoft en Quip, maar ook Duurzaamheid, Corporate and Investment Banking, Healthcare and Life Sciences, Philanthropy, Non-profit en Education.

Ook kondigde Slack CEO Stewart Butterfield enkele nieuwe mogelijkheden aan, zoals Clips waarmee eenvoudig audio-, video- en schermopnamen kunnen worden gemaakt binnen elk kanaal in Slack.

GovSlack is een speciale versie van Slack die voldoet aan de strengste beveiligings- en nalevingsbehoeften van de Amerikaanse overheid en de agentschappen waarmee ze samenwerken.

En een groot aantal verbeteringen in Slack Connect maken het eenvoudiger om verbindingen te maken en te beheren, zelfs voor klanten en partners die Slack nog niet gebruiken.

Vandaag begint het jaarcongres Dreamforce van Salesforce in San Francisco, Londen en Parijs. De toegang is beperkt voor gevaccineerden. In San Francisco zullen dit jaar maar duizend bezoekers worden toegelaten. Vorig jaar sloeg Salesforce het congres geheel over.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond