Deel dit artikel
-

Nieuwe site voor Hans Anders

Hans Anders opent dit voorjaar een volledig vernieuwde website. Deze is meer gebruiksvriendelijk, eigentijds en typisch Hans Anders, aldus algemeen directeur Remco Boerefijn.

Internet wordt in toenemende mate een belangrijk verkoopkanaal. Via de webshop worden veel contactlenzen en ook steeds meer monturen en zonnebrillen verkocht. ‘We hebben ons totale assortiment monturen en lenzen online toegankelijk gemaakt voor klanten.’

De Hans Anders Groep heeft in 2015 een hogere omzet geboekt van 171 miljoen euro. Dat is inclusief opbrengsten uit België, Frankrijk en Zweden. Ook de operationele winst (EBITDA) nam toe met 40 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Het personeelsbestand in de Nederlandse winkels groeide met ruim tachtig medewerkers.

Het retailklimaat in Nederland is slecht. Toch was 2015 het beste boekjaar in het 33-jarig bestaan van Hans Anders, zegt Boerefijn.,

Voor 2016 verwacht Hans Anders verdere groei. Niet alleen komen er minimaal tien brand stores bij, ook het assortiment wordt uitgebreid.

Deel dit bericht

1 Reactie

Pieter

Nu nog een keer reageren op mailtjes. En wanneer ze dit doen, op de vraag reageren. En daarna nog hun personeel een cursus klantvriendelijkheid geven (1 van de 20 voorbeelden: door een fout bij hen in de administratie lukt automatische incasso niet. En dan in een volle winkel roepen dat dit wel zal komen omdat klant geen saldo heeft).

Verbaast me sterk dat ze zijn gegroeid.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond