Deel dit artikel
-

Nieuwe site en WiFi in winkels bij Bruna

Retailer Bruna wijzigt haar beleid op een aantal fronten. Het meest in het oog springend voor de klant is de ontwikkeling van verschillende nieuwe winkelconcepten en een nieuwe site die op zeer korte termijn online gaat. Verder voorziet Bruna zijn winkels op dit moment van WiFi.

De nieuwe site gaat volgens algemeen directeur Fred Zeegers snel online en die voldoet ‘aan alle eisen die de moderne consument eraan stelt. We delen daar onze expertise, geven tips en vormen op iets langere termijn een klantengemeenschap.’

De landelijke winkelketen Bruna maakte vorig jaar al bekend miljoenen euro’s te willen investeren in multichannel. De niet gespecificeerde miljoeneninvestering was bestemd voor de technische infrastructuur, voor zowel de winkels als het kantoor.

Bruna ziet het klantgedrag veranderen, waarbij een bredere beleving centraal staat. De binding met de consument maakt het verschil, of dat nu in de fysieke winkels is of digitaal terrein. Om daar op in te spelen ontwikkelt Bruna een aantal nieuwe winkelconcepten die passen bij het gedrag en de wensen van de klant. Binnen een aantal maanden opent de winkelketen een aantal pilotwinkels. Meer details daarover zijn niet bekendgemaakt.

Bruna kijkt daarnaast naar aanvullende assortimenten en dienstverlening, het organiseren van evenementen, het professionaliseren van sociale media en sponsoring.

Bruna gaat de logistiek binnenkort stroomlijnen en heeft één partner voor ogen die de winkels zal bevoorraden, waar dat er nu in sommige gevallen 24 zijn.

Door miljoeneninvesteringen op een aantal terreinen verwacht de retailketen dit jaar onder de streep nog wel een verlies te moeten nemen, om in 2015 weer winst te maken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond