Deel dit artikel
-

Nieuwe sprekers toegevoegd aan Emerce eDay

Carlo van de Weijer, verbonden aan TU/e, zal 8 oktober een presentatie geven over kunstmatige intelligentie tijdens eDay. Kunnen we gevoelens ontwikkelen voor robots? Of omgekeerd: kunnen robots gevoelens ontwikkelen voor mensen?

Van de Weijer geeft voorbeelden van de impact van robotica op industrie, mobiliteit, gezondheid en andere segmenten en probeert enkele lessen te trekken uit actuele voorbeelden.

Bestseller auteur en de CEO en oprichter van JumpStory Jonathan Laag gaat in op de levendige online handel van stockbeelden. Forbes, Entrepreneur.com en The Next Web hebben JumpStory de ‘Netflix van beelden’ genoemd. Laaf wil Shutterstock, Adobe en Getty Images verslaan.

Arash Poorasadi van Invers gaat het hebben over open banking. Hij laat in live demo zien hoe EU-PSD2 wetgeving en digitalisering organisaties helpt de klant nog meer centraal te stellen.

Emerce eDay vindt dit jaar plaats op 8 oktober en is virtueel gratis te volgen. De presentaties en lezingen zijn daarnaast ook on demand terug te zien.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond