Deel dit artikel
-

Nieuwe toetsenbord- en muiscombinatie van Logitech

Logitech heeft de POP Keys, POP Mouse en Logitech Desk Mat gelanceerd, de nieuwste producten in de Logitech Studio Series. Speciaal om aan je werkroutine meer karakter, plezier en zelfexpressie te geven, stelt het bedrijf.

POP Keys wordt geleverd met acht verwisselbare emoji keycaps in de doos, en vier op het toetsenbord zelf. De emoji-toetsen kunnen eenvoudig worden aangepast naar jouw favoriete emoji, of aan een andere handige snelkoppeling, met behulp van Logitech Options-software, beschikbaar voor PC of Mac.

De POP Mouse heeft aan de bovenzijde ook een knop, die het emoji-menu opent, maar deze kan ook worden aangepast, voor het gemak van werken met één tik op de knop.

De compacte POP-muis onderscheidt zich door het Smartwheel, dat automatisch overschakelt van de normale scrollmodus naar de snelheidsmodus.

Heb je Logitech Options gedownload, gebruik de muis dan met Logitech Flow, een softwarefunctie voor het eenvoudig kopiëren en plakken van tekst, bestanden en afbeeldingen tussen computers.

POP Keys, POP Mouse en Logitech Desk Mat zijn nu beschikbaar via Logitech.com. De adviesprijs is 99,99 euro voor POP Keys, 34,99 euro voor POP Mouse en 19,99 euro voor Logitech Desk Mat.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond