Deel dit artikel
-

Nieuwe vacaturesite ‘Colourful jobs’ rond thema diversiteit

Colourful People, het eerste en oudste executive search bureau met een focus op divers en inclusief werven, lanceert een nieuwe vacaturesite rond het thema diversiteit en inclusie: Colourful jobs. Deze vacaturesite én kennisbank ineen brengt werkgevers en kandidaten op WO/HBO niveau die diversiteit belangrijk vinden bij elkaar.

Colourful jobs heeft zich het afgelopen jaar als ‘beta versie’ mogen ontwikkelen en biedt al een uitgebreid overzicht van vacatures binnen onder meer de zorg, overheden, het onderwijs en de kunst en cultuur c.q. non-profit sector.

De werkgevers achter deze vacatures zoeken toegang tot een breder en meer divers netwerk. Daarnaast bezit de vacaturesite een groeiende kennisbank met handvatten voor werkgevers die zich het inclusief werven en selecteren eigen willen maken.

Bedenker Melek Usta runt al drieëntwintig jaar runt het executive search bureau Colourful People waarbij ze, samen met een divers team van senior consultants tal van directiefuncties, toezichthouders, manager en professionals wist te plaatsen, die complementair zijn binnen hun organisatie.

 

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Mattheüs - Swipe4Work

Helaas kan een werkzoekende niet altijd voorkomen dat er sprake is van discriminatie tijdens het sollicitatieproces. Anoniem solliciteren is echter de meest eenvoudige manier om discriminatie te voorkomen aan het begin van het sollicitatieproces. Werkzoekenden worden met anoniem solliciteren beoordeeld op basis van ervaringen, competenties, vaardigheden en eigenschappen. Uiteraard is een sollicitatiegesprek nog steeds onderdeel van een sollicitatieprocedure, dus volledig anoniem zal het niet blijven. Helaas maakt ook niet elk bedrijf gebruik van anoniem solliciteren. Benieuwd waar je anoniem kan solliciteren? Dat kan bijvoorbeeld met de app van Swipe4Work.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond