Deel dit artikel
-

Nieuwe webshop voor circulaire producten voor bedrijven

PreZero en VerdraaidGoed lanceren een gezamenlijke webshop vol producten die gemaakt zijn van afval en restmateriaal van bedrijven.

Er worden alleen producten aangeboden die zijn gemaakt van restmateriaal of gerecycled materiaal. Organisaties die op zoek zijn naar relatiegeschenken of giveaways kunnen er terecht voor een uitgebreide verzameling producten die bijdragen aan een circulaire samenleving.

Voorbeelden zijn het ‘Dienstblaadje’: een dienblad gemaakt van gebruikte informatieborden van de Nederlandse Spoorwegen en The Lucky Cup: een koffiekopje gemaakt van koffiedik.

Naast de webshop geven PreZero en VerdraaidGoed ook advies over de mogelijkheden om restmaterialen, die niet of niet volledig gerecycled kunnen worden, een tweede leven te geven in de vorm van nieuwe producten. Bedrijven kunnen kiezen uit een ruim aanbod van producten die al eerder zijn ontwikkeld, zoals tassen gemaakt van oude spandoeken, laptophoezen vervaardigd uit afgedankte bedrijfskleding of notitieboekjes van bouwtekeningen of ander drukwerk.

PreZero is een internationaal bedrijf in afval- en recyclingmanagement. Er werken ruim 13.000 werknemers op 280 locaties in Europa en Noord-Amerika.

VerdraaidGoed ontwikkelt en verkoopt circulaire producten en biedt bedrijven oplossingen voor hun circulaire vraagstukken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond