Deel dit artikel
-

Nieuwe website voor internetprovider Freedom

Internetprovider Freedom heeft zijn website in het nieuw gestoken, een bestelstraat in bedrijf genomen en wil een webshop openen.

De site ging gisteren live en dient als vervanging van het domein dat in allerijl werd opgezet toen duidelijk werd dat Freedom van een idee zou uitgroeien tot een bedrijf.

Het nieuwe uiterlijk van Freedom.nl is van de hand van Two Kings en Eend. Het nieuwe logo is ontworpen door WIM Ontwerpers.

Ruim een jaar geleden besloot KPN om de merken XS4ALL, Telfort en Yes Telecom op te heffen. Een groep oud-medewerkers en klanten van XS4ALL besloot toen zelf een internetprovider te beginnen. Die zou worden gestoeld op het oorspronkelijke gedachtegoed van XS4ALL. Privacy staat er hoog in het vaandel.

“Er staan geen trackers op onze website. Er wordt geen informatie geslurpt en dus ook geen informatie doorverkocht aan derden. Freedom gebruikt Matomo, voorheen Piwik, om webstatistieken bij te houden. We slaan je IP-adres geanonimiseerd op. We slaan gedurende anderhalf uur een sessie cookie op om de website gebruiksvriendelijker aan jou te presenteren. We sturen niets door aan andere partijen, tenzij we daar wettelijk toe verplicht worden.”

Inmiddels zijn de eerste paar honderd abonnees aangesloten en schaalt Freedom Internet het aansluittempo gefaseerd op. Vandaag konden 512 nieuwe abonnees zich rond lunchtijd aanmelden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Daniel

Tip: een link naar de nieuwe website toevoegen; er staan links in naar ontwerpbureaus en logomakers, een link naar de website in kwestie ontbreekt.

Erwin Boogert

In een poging tot volledigheid net die ene vergeten :-s Heb ‘m er inmiddels in gezet. Dank.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond