Deel dit artikel
-

Nijmegen krijgt grootste Apple Reseller van Europa

Nijmegen krijgt de grootste winkel van een Apple Premium Reseller in Europa. APR Xando opent een nieuwe vestiging inclusief trainings- en serviceruimte.

De winkel heeft op dit moment een vestiging aan de Broerstraat in het centrum van Nijmegen, maar gaat verhuizen naar de Molenstraat, in de buurt van het winkelgebied in de binnenstad.

Het vloeroppervlak daar bedraagt tweehonderd vierkant meter, waarmee het de grootste winkellocatie van een Apple Premium Reseller in Europa wordt. ‘Aanvullend biedt Xando service-op-maat, innovatieve oplossingen, kwaliteit in haar diensten én is de Apple Expert bij jou in de buurt’, zo zegt het bedrijf.

Apple Premium Resellers in Nederland krijgen steeds meer te maken met de concurrentie van Apple zelf, onder meer door de pas geopende Apple Store in Amsterdam. Een tweede Apple Store komt naar verluidt in Rotterdam.

Apple Premium Resellers hebben reeds samenwerking opgezocht, maar makkelijk hebben de verkopers het niet. Zo is de overname van iCentre door zeepmiljonair Bob Ultee vertraagd. Ultee wil enkele miljoenen ophalen bij investeringsbanken. Met de investering had iCentre zijn internationale ambities willen verwezenlijken. De overname wordt nu in het najaar verwacht.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond