Deel dit artikel
-

No Such Ventures investeert 6 miljoen in Goboony

Camper deelplatform Goboony heeft 10 miljoen euro opgehaald tijdens een financieringsronde geleid door de Amsterdamse durfinvesteerder No Such Ventures die zelf 6 miljoen financierde.

No Such Ventures omvat veertig individuele investeerders, onder wie Marco Aarnink (oprichter van Drukwerkdeal en Print.com) en Geert-Jan Smits (oprichter van Flinders).

Met het opgehaalde groeigeld kan Goboony zich gaan richten op verdere expansie in het buitenland. Nu al is Goboony marktleider in Nederland, België, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Met hetzelfde doel voor ogen zijn deze maand de activiteiten in Duitsland en Frankrijk gestart.

Goboony heeft sinds de start jaarlijks een verdubbeling in omzet laten zien door de sterke groei van camperbezit in Europa en de toegenomen populariteit van wat heet vanlife onder jongere generaties.

Goboony werd in 2015 opgericht in Utrecht. Oprichters Mark de Vos en Foppe Mijnlieff ontmoetten elkaar tijdens een camperreis in Nieuw-Zeeland en zagen dat er met een camper deelplatform een duidelijk gat in de Europese markt te bedienen was.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond