Deel dit artikel
-

Nog altijd duizenden pakketjes vast bij Belgische tak PostNL

Nog altijd kunnen duizenden pakjes door de Belgische tak van PostNL niet bezorgd worden. De depots van Wommelgem en Willebroek zijn nog altijd verzekerd na invallen eerder deze week.

De drie topmannen van PostNL België, die sinds begin deze week vastzaten na invallen depots van het koerierbedrijf, kunnen maandag onder voorwaarden de cel verlaten.

De CEO zou bij vrijlating als enige voorwaarden opgelegd krijgen. Het onderzoek tegen PostNL loopt nog.

Negen personen werden maandag gearresteerd en uiteindelijk hield de onderzoeksrechter CEO Rudy Van Rillaer, operations manager John De Bruin en de depotverantwoordelijke van Willebroek aan. Ze worden beticht van gesjoemel met onderaannemers. Daarover zouden al sinds 2017 klachten zijn.

In een brief aan klanten, die PostNL openbaar heeft gemaakt, neemt het bedrijf zeer nadrukkelijk afstand van de ernstige, niet-onderbouwde beschuldigingen. ‘Het geschetste beeld lijkt in niets op onze dagelijkse manier van werken. Er is geen enkele objectieve grond om de goede naam van PostNL op deze manier door het slijk te halen. PostNL vindt deze handelwijze dan ook buiten iedere proportie en onacceptabel. Wij staan pal voor onze mensen en voor de samenwerking met onze bezorgondernemers.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond