Deel dit artikel
-

Nog twee weken voor nominaties Dutch Interactive Awards

Over twee weken, op dinsdag 2 maart, sluit de inschrijftermijn voor de Dutch Interactive Awards 2021 (#dia21). Bureaus kunnen tot die tijd hun beste werk van 2020 inzenden.

Na sluiting van deze nominatieronde gaat een jury aan de slag om alle inzendingen stuk voor stuk te beoordelen op verscheidene criteria. De makers van de beste en meeste aansprekende cases worden uitgenodigd om persoolijk toelichting te geven aan jury’s met topexperts uit het vak.

Zij beoordelen de DIA-cases op concept, design en UX, resultaat en optimalisatie. Elke categorie heeft een Gold en Silver Award. Honderden cases werden er vorig jaar ingezonden door een brede waaier van bureaus (foto’s van de uitreiking). Zij zetten daarmee een schijnwerper op hun werk. De inzendingen zijn verdeeld over veertien categorieën, waaronder ‘Digitale transformatie’ en ‘Nieuwe interfaces’ (AR/VR, voice, etc.).

De definitieve nominaties worden eind maart bekendgemaakt. Na de pitches en juryberaden in april zal op 20 mei weer een exclusieve awardshow worden georganiseerd. Dit jaar doen we dat allemaal nog een keer online.

Cases aanmelden voor nominatie kan hier .

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond