Deel dit artikel
-

Nokia 6.2 krijgt toch opvolger

Geen smartphonefabrikant brengt zoveel nieuwe modellen uit als Nokia. Vanaf deze week is de Nokia 5.3 verkrijgbaar in Nederland, een toestel dat nog geen 199 euro kost.

Bij Nokia geven de versienummers de mogelijkheden aan: des te hoger het versienummer, des te meer mogelijkheden. Het topmodel is bijvoorbeeld de Nokia 9. Versie Nokia 9.3 PureView 5G wordt halverwege 2020 verwacht.

De Nokia 5.3 is de opvolger van de Nokia 5.1. Het betaalbare toestel heeft een viervoudige camera, wat in dit prijssegment best uniek is. De 5.3 wordt aangedreven door een Snapdragon 665.

Geruchten dat Nokia niet verder zou willen gaan met de 6 serie en daarvoor in de plaats de 5 serie naar voren schuift blijken niet te kloppen. HMD Global, licentiehouder van het merk Nokia, zou in het derde kwartaal de Nokia 6.3 willen lanceren.

De 6.3 krijgt naar verluidt een snellere processor (Qualcomm Snapdragon 670 of Snapdragon 675), 3GB aan RAM, minimaal 64 GB aan opslag en vier camera’s van Zeiss, die voorheen alleen in de 100 euro duurdere 7 serie was te vinden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond