Deel dit artikel
-

Nominaties Website van het Jaar 2019 bekend

Van 6 september tot en met 18 oktober 2019 kan het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen op​ ​400 genomineerde websites. De winnaars worden op 20 november bekend gemaakt tijdens de feestelijke Website van het Jaar Award Night.

Wat is volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste website van 2019? Het publiek kan in 37 categorieën zijn favoriet beoordelen op onder meer inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste kwaliteitsscore (inhoud, navigatie, ontwerp, aanbevelingsintentie) wordt beste website en de award voor populairste website gaat naar de site met de meeste stemmen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Multiscope in samenwerking met Emerce. De Website van het Jaar-verkiezing behoort tot een van de grootste publieksonderzoeken van ons land. Eerdere winnaars waren onder andere Tweakers, Buienradar, YouTube, Funda, ING, Google en UitzendingGemist.nl.

Op 20 november wordt in aanwezigheid van de grootste internetmerken van het land tijdens een feestelijke awardshow in AmsterDome bekendgemaakt welke Nederlandse organisatie volgens de Nederlandse consument de beste website van 2019 heeft.

De volledige lijst met genomineerden is te vinden op ​www.websitevanhetjaar.nl​.

Deel dit bericht

1 Reactie

Niels

Heerlijk, de jaarlijkse volledig objectieve verkiezing van websites die het beste kunnen smeken bij mensen in hun emailbestand. Ik zie de ibood smeekbede al binnenkomen. Als je enkele van de genomineerde websites er tussen ziet valt deze award toch niet meer serieus te nemen.. (UitzendingGemist, vkmag, beslist, spydeals?!)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond