Deel dit artikel
-

Noordhoff betreedt de NFT-markt met speciale editie

Als eerste educatieve uitgever ter wereld brengt Noordhoff een boek uit op een NFT-platform. Bouwen aan digitaal vertrouwen van de auteurs Maarten de Borst en Marijn Romme verschijnt als regulier boek, maar daarnaast ook als Limited Edition en Artist Edition.

De Limited Edition komt uit in een oplage van 22 exemplaren. De Artist Edition heeft een unieke cover, ontworpen door kunstenaar Klaas Lageweg, met hierin 22 subtiele verwijzingen naar Bitcoin, cryptocurrencies en blockchain technologie.

Beide uitgaven zijn voorzien van een NFT en verkrijgbaar op het populaire NFT-platform OpenSea.

Nadat het boek is gedrukt, wordt de cover voorzien van een speciaal ontworpen schilderij, The Cryptowl, van de Groningse kunstenaar Klaas Lageweg. In het kunstwerk zijn 22 subtiele verwijzingen naar Bitcoin, cryptocurrencies en blockchaintechnologie verwerkt. De koper ontvangt naast het Limited Editionpakket een videoboodschap en het kunstwerk op canvas en in high resolution. Bovendien komt in de volgende drukken de naam van de koper of een pseudoniem te staan. De opbrengsten gaan naar Edukans, een stichting die kinderen in ontwikkelingslanden helpt met onderwijs.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Jonathan - NFTsvoorbeginners

Gaaf om te zien dat de adoptie van NFT’s in een stroomversnelling raakt in het Nederlandse bedrijfsleven. Welke grote namen zullen volgen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond