Deel dit artikel
-

NOS ook online met WK Voetbal

De NOS pakt ook online flink uit met het WK voetbal 2022 in Qatar dat 20 november begint. Alle wedstrijden van het WK zijn rechtstreeks te volgen via de livestreams op de NOS- app en NOS.nl.

Voor het WK heeft de NOS het laatste nieuws en alle samenvattingen gebundeld in een subsite (nos.nl/WK2022). Hier vindt men ook veel extra materiaal zoals interviews, het speelschema, livestreams, real-time statistieken en een liveblog.

In de NOS-app en op NOS.nl kan men in een live wedstrijd eenvoudig terugschakelen naar wedstrijdbepalende momenten, zoals een doelpunt, penalty of een rode kaart. Dat gaat via markers; een symbool in de livestream geeft eenvoudig aan wanneer zo’n moment heeft plaatsgevonden. Door daar op te klikken ga je terug naar het spannende moment, zodat je dit alsnog kan zien. Vervolgens klik je op ‘live’ en ben je weer helemaal bij.

Op het YouTube-account van NOS Sport zijn alle samenvattingen van het WK snel en eenvoudig te bekijken. Op YouTube zijn ook de NOS Sport Explainers te vinden waar nieuwsonderwerpen verder worden uitgediept en toegelicht.

De laatste ontwikkelingen van Oranje volg je ook via de speciale Oranjevlogs op YouTube. Oranje-watchers Jeroen Stekelenburg en Chiel van Koldenhoven volgen Oranje op de voet en brengen de volgers op de hoogte van het laatste nieuws rondom Oranje.

Ook via Instagram, de Facebookpagina van NOS Sport en de Twitteraccounts NOS Sport en NOS voetbal word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van het WK. Ook via het NOS Sport-account op TikTok zijn met regelmaat video’s over het WK te vinden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond