Deel dit artikel
-

NOS verslaat EK ook digitaal

De NOS gaat het EK voetbal wederom via zoveel mogelijk digitale kanalen verslaan. 51 wedstrijden zijn te volgen via radio, televisie, teletekst, social media en online.

Alle 51 EK-wedstrijden zijn live te zien bij de NOS. Met de eerste twaalf dagen drie wedstrijden per dag: 15.00 uur, 18.00 uur en 21.00 uur.

Alle wedstrijden van het EK zijn ook rechtstreeks te volgen via de livestreams op de NOS-app en NOS.nl. Voor het EK heeft de NOS het laatste nieuws en alle samenvattingen gebundeld in een collectie (nos.nl/EK2020). Hier vindt men ook veel extra materiaal zoals interviews, het speelschema, livestreams, real-time statistieken en een liveblog.

Op het YouTube-account van NOS Sport zijn alle samenvattingen van het EK snel en eenvoudig te bekijken. Op YouTube zijn ook de NOS Sport Explainers te vinden waar nieuwsonderwerpen verder worden uitgediept en toegelicht.

De NOS lanceert speciaal voor dit EK de EK-voetbalpodcast. In negen afleveringen nemen NOS-commentatoren samen met gasten als Youri Mulder, Kees Jansma en Ibrahim Afellay de luisteraar mee in de geschiedenis van het EK Voetbal.

Foto Shutterstock

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond