Deel dit artikel
-

NPO organiseert vierde podcastfestival

NPO presenteert voor het vierde jaar op rij het NPO Luister Podcast Festival op zondag 17 maart in TivoliVredenburg te Utrecht.

Publiek kan verdeeld over zes zalen live aanwezig zijn bij het maken van vierentwintig verschillende podcasts.

Deze editie geven wetenschapsjournalist Anna Gimbrère en comedians Tex de Wit en Stefan Pop van ‘Zo, Opgelost’ live advies, lult Paul de Leeuw weer verder in zijn gelijknamige podcast en duikt Justin Verkijk in het Nederlandse clubleven in zijn ‘Als Muren Konden Praten’. Ook zijn ‘De Stemming van Vullings en Van der Wulp’ en ‘Bureau Sport Podcast’ er weer live bij. De politiek journalisten hielden eind vorig jaar zelfs een eigen theatertour.

Daarnaast brengt TikTokker en podcastmaker Lotte van Eijk een XL-versie van Lotte’s Hotline speciaal voor het Podcast Festival. De mannen van Supergaande presenteren live hun nieuwe podcast Supergaande Brainfarts, waar ze ingaan op hilarische en pijnlijke comments.

Vorig jaar werd nog NTR Podcastprijs uitgereikt, een aanmoedigingsprijs. Die maakt dit jaar plaats voor de Podcast Pitch. Uit ruim honderd inzendingen mochten acht deelnemers hun podcastidee pitchen bij een podcastjury van de publieke omroep. De winnaar mijn zijn idee uitvoeren en publiceren op NPO Luister.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond