Deel dit artikel
-

NS lanceert reisbegeleider

NS introduceert vandaag NS Lab: een speciale app om samen met reizigers nieuwe functies te testen die de reis beter en leuker maken. Waar de reisplanner voorziet in een reisadvies, ligt in NS Lab de focus op de juiste (reis-)informatie op het juiste moment.

Reizigers krijgen bijvoorbeeld te zien hoeveel minuten ze nog hebben om hun trein te halen en op grote stations navigeert de app ze naar het juiste perron.

Onderweg in de trein ontvangen reizigers nuttige informatie of entertainment. Nieuwe functies kunnen voortdurend worden toegevoegd of juist weer verwijderd.

Zo werkten in het kader van de Dutch Design Week jonge designers aan de podcast-reeks Luisterruit: een serie interviews, verhalen en cursussen waardoor je jouw treinreis met nieuwe ogen en oren ervaart. Maar ook een cursus mindfulness behoort nu al tot de mogelijkheden van de NS Lab-app.

NS Lab gaat live als een uitgeklede versie. Functies die goed werken en naar tevredenheid worden gebruikt, worden toegevoegd aan de bekende NS-app. Dat is hard nodig ook. De integratie met de officiële NS App laat nog veel te wensen over.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond