Deel dit artikel
-

Nu ook 15 inch MacBook Air

Apple heeft vandaag de 15-inch MacBook Air aangekondigd, volgens het bedrijf de beste 15-inch laptop ter wereld.

De nieuwe MacBook Air heeft een groot 15,3-inch Liquid Retina-display met hoge resolutie. Met een helderheid tot 500 nits en ondersteuning voor 1 miljard kleuren ziet alles er levendig uit, belooft Apple. De resolutie is twee keer zo groot als op een vergelijkbare pc-laptop, met 25 procent meer helderheid.

De nieuwe MacBook Air is slechts 11,5 mm dun en daarmee de dunste 15-inch laptop ter wereld. Het gewicht van slechts 1500 gram maakt dit device bovendien uiterst handzaam. Verder is dit model bijna 40 procent dunner en ruim 200 gram lichter dan een vergelijkbare pc-laptop.

MacBook Air kan worden opgeladen via MagSafe en is uitgerust met twee Thunderbolt-poorten voor accessoires en een extern display tot 6K. Verder beschikt dit model over een 3,5-mm mini-jack-aansluiting voor nog meer gebruiksmogelijkheden.

De 15-inch MacBook Air heeft een krachtige 8-core CPU met vier performance-cores en vier efficiency-cores, een 10-core GPU voor bliksemsnelle graphics en een 16-core Neural Engine. M2 biedt bovendien een geheugenbandbreedte van 100 GB/s en ondersteunt tot 24 GB aan snel centraal geheugen, zodat je probleemloos kunt multitasken en complexe workloads kunt uitvoeren.

Het model is tot twaalf keer sneller dan de snelste MacBook Air met Intel-chip.3 De nieuwe MacBook Air is bovendien twee keer zo snel als de bestverkochte 15-inch pc-laptop met Core i7-processor.4 Daarnaast heeft dit model een ongekende batterijduur tot maar liefst 18 uur – 50 procent meer dan de pc-versie – terwijl het display en de prestaties beter zijn.

De nieuwe MacBook Air is verkrijgbaar in vier kleuren: middernacht, sterrenlicht, spacegrijs en zilver.

De 13-inch MacBook Air met M2 is verkrijgbaar vanaf 1299 eueo, 220 voordeliger dan voorheen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond