Deel dit artikel
-

Nu ook website bol.com Franstalig

Bol.com lanceert vandaag zijn Franstalige website. Via de website krijgen Walen en Franstalige Brusselaars in hun eigen taal volledig toegang tot een miljoenenaanbod aan artikelen: van elektronica over huishoudmiddelen tot luxeproducten zoals parfums.

In 2020 lanceerde bol.com al een Franstalige app. Die is ruim 200.000 keer gedownload. Toch zag men dat nog zo’n 50 procent van de Franstalige klanten vooral naar de Nederlandstalige website surft.

Het assortiment op bol.com wordt onder meer aangeboden door lokale Belgische ondernemers, waaronder de Waalse KMO Doomoo, verkoper van babyproducten.

Uit een analyse van de aankopen blijkt dat Franstaligen bij bol.com vandaag vooral op zoek zijn naar elektronica, huis-, tuin- en doe-het-zelfartikelen en luxeproducten,

Het winkelplatform wil nog op zoek naar meer lokale Waalse en Brusselse verkooppartners om hun producten via bol.com aan te bieden.

Bol.com maakt daarnaast verder werk van fysieke afhaalpunten in Wallonië en Brussel. Zo krijgen klanten hun pakjes niet alleen aan huis geleverd, maar kunnen ze deze bijvoorbeeld ook in Delhaize-supermarkten ophalen.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond