Deel dit artikel
-

NuJij krijgt doorstart met kloon

Discussieplatform NuJij krijgt een doorstart, al heeft uitgever Sanoma er niets meer meer mee te maken. Ontwerpbureau SN Web heeft in korte tijd een kloon ontwikkeld onder de noemer Nieuwskoerier.nl. Sinds deze week worden er ook advertenties verkocht.

Sanoma besloot deze zomer zijn al jaren oude platform NuJij, een soort Nederlandse Reddit, op te heffen. De stekker gaat er 12 september definitief uit. De uitgever van Nu.nl wil nog wel bijdragen van lezers, maar alleen nog ter correctie of aanvulling op bestaande artikelen.

Nog geen dagen nadat het nieuws over NuJij bekend werd, had SN Web al een alternatief, aanvankelijk onder de naam Gebabbel.nl. De opzet is nagenoeg identiek aan NuJij, zelfs de vormgeving komt overeen.

Nu.nl introduceert intussen een functie in de site en apps van Nu.nl waarmee bezoekers foto’s, video’s, tips en correcties kunnen insturen.

Deel dit bericht

9 Reacties

trixie

Zie ik daar Tarik Z staan op die foto?

Afval in Container

Ruim 1x per maand iets op van een ander!

Hvdk66

Is er nu ook een gekloonde app verse?

jan voorbeeld

gadverdamme! Hier dacht ik dat op nujij een verziekte sfeer heerste! 5 minuten op deze kloon en ik wordt nu al kots misselijk van sommige reacties! nog misselijker dan nujij!

Peter

Je kan met onze extensie weer reageren als voorheen: https://nureageren.nl

Mediamix

Op zich is het een leuke website, maar er mag wel wat meer aan moderatie gedaan worden.

Tiidmasine

Helaas weet ook nieuwskoerier inmiddels niet geheel hoe het haf van het koren te scheiden. Daarbij wordt discriminatie niet geschuwd. Voor uitleg zie http://www.nujullie.eu

Hans

Ja, het is natuurlijk ondoenlijk om een open discussie forum te maken wat naar iedereens tevredenheid is. Daarvoor zijn de persoonlijke karakters van de bezoekers teveel verschillend. Echter, dat hoeft toch geen negatief punt te zijn. Gewoon reageren, en desgewenst discuseren.

Niks aan

Ik zie geen actuele nieuws. Niks aan. Het is nu puur een discussie platform. Ik wil snel nieuws met reacties. Telegraaf of AD. Nog andere opties?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond