Deel dit artikel
-

NXT Fashion (Miss Etam, Steps) vraagt uitstel van betaling aan voor onderdelen bedrijf

NXT Fashion, de nieuwe eigenaar van de kledingwinkels Miss Etam en Steps, vraagt uitstel van betaling aan voor het distributiecentrum en het shared service center. Door de huidige lockdown, waardoor alle omzet in één keer wegviel, kunnen deze twee bedrijfsonderdelen niet langer aan hun betalingsverplichtingen voldoen.

Met wat het noemt ‘een drastische ingreep’ wil de directie het grootste deel van de werkgelegenheid behouden. Alle 365 werknemers van de separate winkelorganisatie zullen nog vóór de kerst hun salaris over december uitbetaald krijgen.

Uitstel van betaling is aangevraagd voor de vennootschappen NXT SSC en NXT LOG, met in totaal 116 werknemers. Het bestuur gaat in samenwerking met de aan te stellen bewindvoerder nog proberen om voor de vennootschappen een beroep te doen op de NOW-regeling, al lijkt de kans daarop nu niet groot.

NXT Fashion had in een eerder stadium de merken Claudia Sträter en Expresso doorverkocht aan Modehuis Van Uffelen. Promiss werd afgelopen maand overgenomen door Belgisch modemerk Paprika.

Foto Shutterstock

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond