Deel dit artikel
-

Olivier van Duijn verlaat Marktplaats.nl

Algemeen directeur Olivier van Duijn verlaat per 1 november Marktplaats.nl. Zijn werkgever verwacht binnen enkele weken een opvolger bekend te kunnen maken.

Na acht jaar aan het roer bereidt Van Duijn zich voor op zijn vertrek. Gisteren maakte hij dat bekend naar de buitenwereld, maar achter de schermen is de eBay Classifieds Group al langer bezig met de overdracht van de leiding. Aan wie dat is, houdt het bedrijf nog voor zich.

De huidig directeur vertrekt om zich op andere initiatieven te storten. “Ik ben nu acht jaar werkzaam bij ebay en ik heb binnen Marktplaats en 2dehands.be verschillende cycli meegemaakt. De laatste drie jaar waren extra interessant door de enorme transformatie waar de hele organisatie doorheen is gegaan. We hebben samen gewerkt aan een blauwdruk waardoor de organisatie zich nu en in de toekomst makkelijk kan aanpassen en kan profiteren van nieuwe kansen en technologieën.”

De nieuwe organisatiestructuur zorgt ervoor dat Marktplaats nu veel sneller op marktontwikkelingen kan reageren en ook proactief nieuwigheden kan testen en uitrollen.

Daarom was het in staat om in twee jaar tijd zaken te lanceren als Marktplaats Berichten, feeds met gepersonaliseerde advertentie selecties, Betaalverzoeken, Gelijk Oversteken Service, fotoherkenning en prijsinformatie. Momenteel werkt het technisch team aan een beoordelingssysteem waar kopers en verkopers hun handelservaringen met anderen kunnen delen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond