Deel dit artikel
-

Omzet Snakeware groeit tot vier miljoen euro: ‘meer was mogelijk’

De omzet van de digital specialist uit Sneek komt dit jaar voor het eerst op 4 miljoen euro uit. Tegelijkertijd constateert Snakeware dat de groei dreigt te stagneren, doordat jong talent steeds vaker vanuit de provincie naar de Randstad vertrekt.

Zoals elk jaar maakt het Friese bureau net voor de feestdagen bekend hoe het afgelopen jaar heeft gepresteerd.

De verkopen namen dit jaar toe met zo’n 14 procent, de helft meer dan het gemiddelde van de sector. Snakeware mikt de komende drie jaar op een omzetgroei tot ruim vijf miljoen euro. Het eigen CMS-platform en de groeikansen van de strategie en consultancy diensten vormen hierbij belangrijke pijlers.

Marketingdirecteur Ate van der Meer: “Onze groei had dit jaar beduidend hoger kunnen uitpakken als we meer en ook sneller nieuwe medewerkers hadden kunnen aantrekken. We hebben voor het eerst in jaren zelfs een paar keer ‘nee’ moeten verkopen aan potentiële klanten omdat we vol zaten met lopende projecten. We zien dat veel talenten na hun opleiding niet in het noorden blijven, maar vertrekken naar de Randstad, de spoeling in het Noorden is dun en dat baart ons zorgen.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond