Deel dit artikel
-

De Ondernemer laat zijn e-mailnieuwsbrief voorlezen

Online uitgave De Ondernemer beschikt sinds vandaag over een ‘pratende nieuwsbrief’. De uitgever ervan heeft een text-to-speech-functie toegevoegd.

Ontvangers van de dagelijkse nieuwsbrief ‘De Ondernemer Vandaag’ hebben geen computer- of telefoonsscherm meer nodig om zich bij te laten praten. Met een druk op de knop wordt de inhoud van de nieuwsbrief uitgesproken, terwijl de ontvanger ervan zich bijvoorbeeld naar de koffiehoek van zijn thuiskantoor begeeft.

“Onze ‘pratende nieuwsbrief’ bevindt zich in de eerste fase. Het is nieuw, innovatief, onderscheidend maar zeker ook nog in ontwikkeling. En dat doen we juist graag samen met de ondernemers die hem dagelijks willen ontvangen”, vertelt online marketeer Roel de Wit van De Ondernemer.

Op technisch vlak werkt de uitgave met de technologie en expertise van tech-startup XS2RADIO. Eerder heeft NU.nl, ook onderdeel van DPG Media, er in zijn app mee geëxperimenteerd. De Ondernemer zet het vooralsnog in voor de dagelijkse nieuwsbrief en smartspeakers als Google Assistent.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond