Deel dit artikel
-

OneFit en Duitse Urban Sports Club bundelen krachten

Het Nederlandse sport- en fitnessplatform OneFit en de Duitse branchegenoot Urban Sports Club gaan hun krachten bundelen. Hun sportabonnementen geven na de fusie toegang tot een netwerk van meer dan 10.000 partnerlocaties. Leden kunnen met de mobiele app lessen reserveren en inchecken bij fitness- en yogastudio’s, outdoor workouts, zwembaden en andere sportmogelijkheden.

Het in Amsterdam gevestigde OneFit profileert zich als een digitaal fitnessplatform. Via een mobiele app biedt OneFit zijn consumenten en zakelijke leden flexibiliteit.

De Duitse en Spaanse teams en producten zullen samengaan onder de naam Urban Sports Club, terwijl in de Nederlandse markt het merk OneFit actief blijft. In de toekomst zal hun gecombineerde partnernetwerk zich uitstrekken over 62 steden in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland en Portugal.

Het gecombineerde bedrijf heeft meer dan 400 mensen in dienst. Moritz Kreppel en Benjamin Roth, de andere oprichter van Urban Sports Club, zullen optreden als gezamenlijke CEO’s van het bedrijf, terwijl OneFit-oprichters Serge Brabander en Camille Richardson ook in het bedrijf werkzaam zullen blijven in nieuwe managementposities.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond