Deel dit artikel
-

Online Radio Awards naar voorjaar 2022

De organisatie van de Online Radio Awards, de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en medianieuwssite Spreekbuis.nl, schuift de uitreiking van de Online Radio Awards door naar 19 mei volgend jaar.

De prijzen voor de beste online radio- en podcast(makers) van Nederland worden traditiegetrouw dan weer uitgereikt tijdens de Online Radio Day vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De Online

Het samenbrengen van online radio- en podcastmakers is een belangrijk onderdeel van het evenement. Door de nog steeds bestaande beperkingen en onzekerheden, is dat nu niet goed mogelijk.

De Online Radio Awards is een initiatief van de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en medianieuwssite Spreekbuis.nl. Jaarlijks worden de makers in de spotlight gezet om online radio en podcasting verder onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Het publiek kan zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. Een deskundige jury kiest uit de genomineerden een uiteindelijke winnaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond