Deel dit artikel
-

Online retailer Dodax in de problemen

Opnieuw is een grote online retailer in de problemen gekomen. Het Zwitserse Dodax, dat ook in Nederland vooral entertainmentproducten levert, heeft uitstel van betaling gekregen.

Dodax.nl specialiseert zich in de verkoop van cd’s, dvd’s en boeken. De verkoop in Nederland loopt via een Nederlandse site en bol.com. Het is ook een van de grootste partners van Amazon in Europa.

Het bedrijf dat ook onder de naam Seleso opereert heeft 120 werknemers in Zwitserland, Duitsland en Polen. In 2015 werd een omzet van 50 miljoen frank gerealiseerd.

Eind 2016 lanceerde Dodax naar het voorbeeld van Amazon een eigen marktplaats voor derden.

Het bedrijf zou gedeeltelijk zijn verkocht aan het Oostenrijkse My World Group, maar bevestigd is dat niet. Ook de reden van de betalingsproblemen is onduidelijk.

De levering van producten hapert, zo moeten producten weer opnieuw besteld worden.

Deel dit bericht

5 Reacties

M.

Netjes van jullie de problemen te melden juli 2018.
Niet netjes te verzaken dat deze al vele maanden geheel opgelost zijn.

Dit schrijf ik 5-2-2019 uit eigen bevindingen.
Alles wordt gewoon netjes geleverd tegen cd/dvd/bue-ray prijzen met gratis verzenden waar bol.com klanten alleen maar kunnen dromen.

charles van schaik - Jaar2019

nog nooit problemen met dodax gehad.heb best wel een en ander besteld en alles is altijd keurig op tijd geleverd

Cees Boon

Nog nooit problemen gehad met Dodax. Koop al jaren veel cd’s tegen zeer aantrekkelijke prijzen, ik ben zeer blij met deze verkoper, alle lof.

Cees Boon
Hem (NL)

Rob Bastiaens

Ik heb altijd mijn bestelde cd’s gekregen, soms met vertraging. Als ik mail, krijg ik keurig antwoord. Telefonisch ( ik ben wellicht wat ongeduldig) word ik vriendelijk en correct te woord gestaan; sterker nog, de volgende ochtend werd ik teruggebeld toen ik ze niet kon bereiken. Een mens is sneller bereid om de moeite te nemen als ze niet tevreden zijn; maar de overgrote meerderheid die geen problemen heeft zal minder snel posten dat ze tevreden zijn. Ik heb al tientallen cd’s besteld en gekregen!
Ik vind oprecht dat Dodax een betere waardering verdiend t.o.v. de vele negatieve en matige reviews!!

wiljan

Bestel al jaren bij dodax en levering en service zijn super.
Ben zeer tevreden met dit bedrijf. Enig minpuntje is dat het ooit lang kan duren dat iets geleverd wordt maar goed daar hou je ook rekening mee.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond