Deel dit artikel
-

Online supermarkt Picnic gaat nu ook bezorgen in Emmen

Picnic gaat op woensdag 28 september van start in de regio Emmen. Met de uitbreiding in de grootste gemeente van Drenthe worden ruim 37.000 huishoudens bereikt.

Naast Emmen rijden de elektrische bezorgwagentjes ook naar de plaatsen Emmer-Compascuum, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Erica, Zwartemeer, Veenoord, Nieuw-Dordrecht en Zandpol.

Na Assen en Meppel staat nu dus ook de regio Emmen in Drenthe op de Picnic-kaart.

De regio Emmen is een gebied met jonge ouders en opgroeiende kinderen. Zo bestaat een derde van alle huishoudens in deze streek uit gezinnen. Voor hen kan Picnic een uitkomst zijn, meent medeoprichter van Picnic Michiel Muller.

De boodschappen worden bezorgd vanuit een zogeheten hub, een lokaal distributiepunt. Deze is centraal gelegen in het bezorggebied aan de Vasco da Gamastraat 33 in Emmen en heeft een oppervlakte van 5.067 m2. Van hieruit gaan bij de start tien runners (bezorgers) met zeven elektrische bezorgwagentjes de weg op.

Dankzij het distributiecentrum in Heerenveen kan Picnic de bezorging verder uitrollen in Noord-Nederland, waar het bedrijf inmiddels 300.000 huishoudens bereikt. Recent ging Picnic van start in onder meer Leeuwarden, Groningen, Drachten en nu dus ook Emmen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond