Deel dit artikel
-

Online supermarkt Picnic gaat ook op zondag bezorgen

Websuper Picnic gaat na een proef in Utrecht, Ede en Veenendaal nu ook in andere steden op zondag de boodschappen bezorgen. Daarmee is Picnic naar eigen zeggen de enige supermarkt in Nederland die zeven dagen per week de boodschappen thuisbrengt.

Voorlopig geldt de zondagbezorging alleen voor de steden Utrecht, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Leiden en Almere. De overige steden waar Picnic actief is volgen op korte termijn. Ook op zondag komt de bezorger op een vast tijdstip langs, in een tijdslot van twintig minuten.

Volgens mede-oprichter Michiel Muller stond bezorging op zondag hoog op de verlanglijst van klanten. Zij kunnen de nieuwe week beginnen met de weekboodschappen al in huis.

De online supermarkt heeft inmiddels 100.000 klanten. Half mei gaat het bedrijf van start in Tilburg en Breda. Kort daarvoor opent in Eindhoven het vierde distributiecentrum, van waaruit de steden in Noord-Brabant beleverd worden. Het aantal elektrische wagentjes waarmee bezorgd wordt steeg naar 418.

Dit bericht is 20 keer gedeeld

5 Reacties

Peter

Ik ben benieuwd of en wanneer AH en Jumbo volgen.

Wo

Jammer,Jammer,Jammer.laten we vooral geen rustpunt meer hebben.6 dagen zult gij arbeiden en al uw werk doen maar de zevende dag is de Sabbat des Heeren.daar is alleen zegen van te verwachten.

Pablo

We moeten zeker een rustdag in acht nemen en misschien zelfs twee. Maar dit hoeft echt niet allemaal tegelijk en ook niet perse op zondag te zijn. Omdat dit toevallig ergens in een of ander acherlijk sprookjesboek staat. Weg met die middeleeuwse onzin!

Willem

Jammer, jammer, jammer, dat het geloof zoveel onrust veroorzaakt.

Gerko

Anno november 2018 gebruikt Picnic nog steeds “verzonnen” wachtrijen. Na 2 weken in Utrecht op de wachtlijst nog steeds op 5300 te staan, geef ik de brui er maar aan. Heb eerder bij Picnic gezeten maar opgezegd wegens te weinig bezorgmomenten. Ook het realtime volgen van de bezorgauto is verzonnen, omdat je de auto ziet rijden op de kaart halverwege de route maar na een refresh opeens weer aan het begin van de route is. Soms is de auto in de straat, krijg je zelfs melding dat de boodschappen bezorgd zijn en moet je nog 5-10 minuten wachten. Onzin dus.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond