Deel dit artikel
-

Onthullingen BOOS alleen via YouTube (update)

Het YouTube kanaal van BNNVARA’s BOOS zal vandaag ongetwijfeld kijkcijferrecords gaan breken als om 16.00 uur de nu al veelbesproken aflevering over The Voice of Holland wordt klaargezet. De aflevering komt niet op televisie.

In de uitzending van wordt aandacht besteed aan seksueel overschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland. Of er na de onthullingen van de afgelopen dagen nog heel veel nieuws komt, valt te betwijfelen, maar de nieuwsgierigheid is er niet minder om.

Presentator Tim Hofman wilde de uitzending niet naar voren halen vanwege wederhoor en verwerking van nieuwe verhalen die binnenkomen.

Al sinds de start van BOOS in 2016 wordt het programma uitsluitend via YouTube uitgezonden in verband met de jongere doelgroep. De video’s zijn sinds 2016 129 miljoen keer bekeken. Per aflevering kijken er gemiddeld 500.000 mensen.

De populairste uitzending is die uit augustus 2017 waarin Hofman een gebroken kaak oploopt bij een confrontatie met een vastgoedmagnaat. Uiteindelijk werd de video door 2,4 miljoen mensen bekeken.

Naar aanleiding van BOOS zijn de opnamen stilgelegd, heeft bandleider Jeroen Rietbergen ontslag genomen en zijn er twee aangiftes gedaan tegen coach Ali B.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

8 Reacties

Anneke de beurs - Prive

Waarom zijn die vrouwen niet assertiever. Gewoon een klap geven of heel kwaad worden

Bob van Loos - Prive

Assertiever? Dat heeft alles te maken met machtsverhoudingen. Als je jouw enige droom probeert te verwezenlijken en de bekendste mensen in de showbizz halen zulke fratsen uit. Volgens mij zijn de vrouwen hier niet het probleem..

Frans

Anneke, wat jammer voor je omgeving dat je zo gevoeloos door het leven gaat.

Don - Geen

Om te beginnen moet je fysiek zelf nooit het recht in eigen hand nemen, al zou dit ook mijn eerste reactie zijn. De hele sfeer rondom TVOH is verziekt door dat enkele mensen dachten hun goddelijke gang te kunnen gaan. Het is machtsmisbruik door zieke geesten voor degene in kwestie. We mogen niet generaliseren. Straks zal blijken wie er allemaal boter op zijn hoofd heeft en wie niet

Rietkolbach

Wanneer komt de uitzending van boos. Of zit ik verkeerd

Els Vleeschhouwer

Al loopt zo’n meisje in een string dan nog hebben mannen nog niet het recht te zeggen wat wat zij in in gedachten willen zeggen. Je blijft je beschaafd gedragen!!!!!

Julius

Een combinatie van tomeloze ambitie deelnemers, geïmponeerd door de vibrerende wereld van tv wereld, opnames en studio’s, en niet te vergeten noch te bagatelliseren de roofdieren in de tv en radio wereld die hun positie misbruiken. De druk van deelnemers is dan ook enorm door familiedag die de zaak opjutten, ergert dat ook niet.

Els

Vreselijk wat die ploerten aangericht hebben ,de meiden hun vertrouwen is vreselijk beschaamd, hun droom kapot gemaakt, families te makken gezet.
Hier is maar één oplossing voor, haal ze uit de maatschappij, ev val hun bezit via rechtzaken maar aan dit doet echt pijn dan voelen ze wat ze hebben aangericht.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond