Deel dit artikel
-

Ontknapingruzie imponeert rechtbank nauwelijks

Een ruzie tussen twee online escortbureaus is afgelopen zomer over gebruikte handelsnamen is gestrand bij de rechter. Dat blijkt uit een gisteren gepubliceerd vonnis.

De bureaus hadden zich als Virgin Experience en Ontknaap Service en als Shy Guy (Ontknaping/Ontmaagding), in de Engelstalige versie van de website weergegeven als Shy Guy (Virgin Experience), in het handelsregister ingeschreven. De laatste was niet gediend van de naam Virgin Experience van de eerste en sommeerde de handelnamen niet meer te gebruiken.

Maar de rechtbank Noord-Holland concentreerde zich grotendeels op de vraag of de namen Ontknaap Service, Virgin Experience en Interact Service eigenlijk wel kunnen worden gekwalificeerd als handelsnaamgebruik. Inschrijving bij het handelsregister is niet doorslaggevend om te kunnen spreken van het voeren van een handelsnaam.

De rechtbank constateert dat de namen Ontknaap Service, Virgin Experience en Interact Service niet gebruikt ter aanduiding van haar onderneming, maar ter aanduiding en onderscheiding van de door haar verleende diensten. Bezoekers van de website kunnen doorklikken naar de webpagina’s waar de diensten nader worden omschreven en aangeboden. Om die reden kan er ook moeilijk sprake zijn van verwarring. ‘Al hetgeen partijen verder nog naar voren hebben gebracht, kan al dan ook buiten beschouwing blijven.’

Deel dit bericht

1 Reactie

Gerard

Ik vind de reactie op hun site wel aardig. Je moet goed kijken om erbij te komen maar dit schrijven ze op http://www.societyservice.com/nl/society-service/over-de-ontknaapservice/

Op exotische vakantiebestemmingen worden soms producten als juwelen en accessoires aangeboden die op het eerste gezicht lijken op het origineel, maar thuis van ellende uit elkaar vallen. Zo zijn er helaas ook bedrijven welke pretenderen de Ontknaapservice aan te bieden, maar hier enkel een slap aftreksel van leveren. Zij willen graag profiteren van onze populariteit omdat ze niet de moeite kunnen of willen nemen om hun eigen service op te richten. De Ontknaapservice van Society Service staat voor een bijzondere en unieke ervaring, waarbij wij enorm veel zorg voor dragen en veel meer is dan alleen maar het technische deel waarbij je je maagdelijkheid verliest. Het is juist deze bijzondere en unique ervaring wat maakt dat over de Ontknaapservice zo veel te lezen en horen valt in de media, alsmede de vele positive reacties van cliënten. Van de ene kant is het vleiend dat andere bedrijven deze zeer succesvolle service proberen na te maken, maar voor cliënten kan het verwarrend werken. We doen enorm ons best om jou en onszelf te beschermen hiertegen, om deze verwarring te voorkomen. Dus laat ons heel duidelijk zijn; De Ontknaapservice van Society Service is de enige echte originele Ontknaap Service. Kijk uit voor namaak en imitatie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond