Deel dit artikel
-

‘Ontwikkeling cryptowallet Twitter ook stopgezet’

Elon Musk heeft kennelijk ook de plannen van Twitter om een cryptowallet te ontwikkelen stopgezet. Het nieuws had meteen gevolgen voor de Dogecoin, de cryptomunt die Musk steeds heeft gepromoot. De koers is weer ingezakt.

Dinsdag nog had Elon Musk een foto gedeeld van een Shiba Inu met een Twitter-shirt en een pompoen met Twitter-logo daarop. Kenners hoopten dat Twitter de cryptomunt zou omarmen.

Afgelopen september introduceerde Twitter een functie waarmee twitteraars die unieke content creeren met crypto betaald kunnen worden. Nadat Jack Dorsey aftrad als CEO, voegde het bedrijf in februari ook ondersteuning toe voor Ethereum.

Eind oktober onthulde techblogger Jane Manchun Wong dat Twitter werkt aan een eigen wallet-prototype voor stortingen en opnames.

Gebruikers van Twitter kunnen sinds dit weekend in een aantal landen een abonnement nemen waarmee ze in de nabije toekomst tegen betaling een geverifieerd account krijgen, te herkennen aan een blauw vinkje achter de gebruikersnaam. De optie is er nog maar voor een beperkt aantal gebruikers en wordt pas breed uitgerold na de tussentijdse verkiezingen in de VS.

Foto Shutterstock

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond