Deel dit artikel
-

OOH platform Sage+Archer gaat verder als Vistar Media

Sage+Archer zal voortaan verder gaan onder de naam Vistar Media. Naast het inkoopplatform voor digital out-of-home (DOOH), biedt het nu ook een supply-side platform en lokale ondersteuning voor buitenreclame-exploitanten in Europa.

In Nederland zijn nu ook media-eigenaren als JCDecaux, Global, Clear Channel en CS Digital aangesloten. De adserver en de overige software worden op dit moment tevens vanuit de Europese kantoren aangeboden en ondersteund.

Het voormalige inkoopplatform van Sage+Archer, dat door marketeers in heel Europa wordt gebruikt, behoudt zijn functionaliteit en features.

De naamswijziging en uitbreiding van technologie vinden hun oorsprong in de overname door Vistar Media in mei 2022. De oprichters van Sage+Archer, Diederick Edwin Metselaar en Tim Markestein, blijven actieve rollen bekleden binnen de internationale organisatie, waarbij Ubels verantwoordelijk is voor de EMEA-divisie, Markestein zich bezighoudt met media-eigenaren en hun strategieën voor het maximaliseren van inkomsten in Europa, en Metselaar zich richt op de verdere ontwikkeling van de out-of-home technologie.

Vistar Media kondigt aan fors te investeren in de Europese regio. Binnenkort opent het bedrijf zijn eerste kantoor in Frankrijk en het is op zoek naar versterking voor de teams in Amsterdam, Londen, Hamburg en Scandinavië.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond