Deel dit artikel
-

Oprichter Adyen investeert fors in startup

Arnout Schuijff, mede-oprichter van Adyen, stapt als eerste investeerder aan boord van Amsterdamse ticketing startup WeTicket.

WeTicket kent haar roots in de evenementensector. Oprichters Jesse van der Pluijm en Nando Bennis organiseerden zelf al enige tijd evenementen, daarbij viel het hen steeds meer op dat je al snel tegen hoge ticketing-kosten aanloopt, zelfs voor kleinschalige evenementen.

Hun streven is naar eigen zeggen niet winstmaximalisatie, maar een toegankelijk en betaalbaar platform dat qua kwaliteit en functies niet onderdoet voor dure aanbieders.

Dat Arnout Schuijff in WeTicket investeert, is niet geheel toevallig. Met zijn nieuwe start-up Tebi maakt hij kassasystemen op een soortgelijke manier toegankelijk en betaalbaar als WeTicket dat doet met hun ticketsysteem.

Inmiddels zijn er meer dan 750 organisatoren aangesloten op WeTicket, dat met 0,18 euro per ticket grofweg een derde rekent van wat de concurrentie vraagt. Met behulp van de investering zeggen de oprichters van WeTicket klaar te zijn om hun diensten in het binnen- en buitenland uit te breiden.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond