Deel dit artikel
-

Oprichter Gadero.nl in vrachtwagenreclame

De eigenaar van online houthandel Gadero, Henk Jan Bijmolt, heeft er met de oprichting van Trayler.nl weer een spin-off bij.

Na de opening van concurrentiemonitor Claxe in 2017 voegt de Groningse ondernemer nu ook Trayler aan zijn portfolio toe.

Eigenaar Henk Jan Bijmolt legt uit: “Elke keer als ik een socialmediapost plaats over vrachtwagenreclame van Gadero krijg ik reacties als: ‘Gaaf dit, kan je dit ook voor mij regelen?’ Dat bracht mij op het plan hier iets mee te gaan doen. Mijn netwerk in transportwereld is door Gadero immers groot, maar ik wilde het alleen opzetten met een zakenpartner voor de verkoop en administratie. Onlangs kwam ik Desley Kuiper tegen en samen zijn we het avontuur aangegaan.”

Trayler is een bureau dat bemiddelt tussen adverteerders en vrachtwagenbedrijven. Er is geen sprake van dashboarding, programmatic of andere geavanceerde online processen. De acquisitie gebeurt overwegend telefonisch. De zeilen en kasten worden bekleed stickers door specialistische printbedrijven.

Bijmolt: “De eerste negen vrachtwagens zijn nu verkocht en gaan komende maand de weg op. Het doel is honderd deals het eerste jaar. Gemiddeld rijdt een vrachtwagen 60.000 km per jaar kriskras door het land. De tarieven van Trayler beginnen bij 3.000 euro per jaar.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond