Deel dit artikel
-

Oprichters TamTam doen stap terug

Oprichters Paul en Bart Manuel trekken zich na negentien jaar gedeeltelijk terug bij full service internetbureau TamTam. Zij blijven wel verantwoordelijk voor een aantal accounts.

Frank Schmid en Dimi Albers gaan zich met de dagelijkse leiding bezighouden. Albers was al betrokken bij TamTam Amsterdam en zal zich richten op ‘strategie, creatie en techniek’. Schmid komt van energieleverancier Oxxio, een van de klanten van het bedrijf.

‘Het versterken van specifieke expertises is in onze zeer veranderlijke en competitieve wereld belangrijk om de beste oplossingen voor onze klanten te blijven maken. De recente overname van Supersteil is de eerste stap in die richting,’ laat Bart Manuel in een verklaring weten. “Het is niet zo dat we er geen zin meer aan hebben”, zegt Paul Manuel aan Emerce. “We vinden het alleen beter dat we de volgende fase van het bedrijf aan een ander management overlaten. We blijven ons gewoon intensief met klanten bezighouden.”

TamTam is in 1996 opgezet door de broers Paul en Bart Manuel. Het bedrijf had in het begin nauwe contacten met de TU Delft, waar Bart Manuel had gestudeerd.

In maart van dit jaar werd TamTam uitgebreid met het Rotterdamse bureau Supersteil, dat voor Pathé, Coolblue, Aegon, RET, Sitecom en Winkelstraat.nl werkte.

TamTam heeft kantoren in Amsterdam, Delft en Utrecht, met 130 medewerkers die onder meer Oxxio, UPC, HBO, Mojo Concerts, Nationale Opera & Ballet en Artsen zonder Grenzen als klant hebben.

Deel dit bericht

1 Reactie

Franc

Schmid heeft wel humor 😉
Wist als geen ander in welke probleemsituatie Oxxio zat en klom op naar het bureau TamTam waar al veel werk naar toe is gegaan met de handtekening van Schmid. Tonnen budget

Zoals Camiel eurlings de deur open heeft gezet bij KLM tijdens zijn politieke carriere als minister. Zo heeft Schmid de deur opengezet bij TamTam.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond