Deel dit artikel
-

Orange: Star Wars te bekijken op mobieltje

Telecomaanbieder Orange en Lucasfilm gaan samen Star Wars aanbieden op de mobiele telefoon. Orange-klanten kunnen vanaf 1 oktober toegang krijgen tot Star Wars content, zoals informatie over de acteurs, beeldmateriaal, filmclips en muziekclips maar ook zaken als truetones en ringtones.

In het begin zullen Orange klanten content kunnen verkrijgen van Star Wars: A New Hope, The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Videoclips, achtergronden, nieuws, ringtones en beeldmateriaal zullen in de loop van de tijd beschikbaar komen via Orange World, de mobiele portal van Orange. Daar zullen tevens weggeef-acties en wedstrijden te vinden zijn.

Orange mag gedurende de 15 maanden durende samenwerking gebruik maken van de personages uit de Star Wars films voor marketingdoeleinden. In de aanloop naar de première van de Star Wars: Episode III Revenge of the Sith zullen er steeds meer content, diensten en services aan Orange World worden toegevoegd.

“Via Orange kunnen klanten nu het Star Wars universum betreden waar en wanneer zij het willen”, zegt Bernard Ghillebaert, marketingmanager van de Orange Group. “Orange gaat opnieuw een samenwerking aan met één van de grootste namen binnen de entertainmentwereld. Hiermee geven we onze klanten toegang tot de films, muziek en sterren van hun keuze. Star Wars is een van de meest opwindende, betoverende en duurzame filmsaga’s aller tijden – die bij Orange beschikbaar is voor mobiele klanten.”

Star Wars content is beschikbaar voor Orange-klanten in Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, Roemenië, Slowakije en Orange World klanten in België.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond