Deel dit artikel
-

OrangeBuddies Media lanceert modecashbacksite

OrangeBuddies Media heeft een cashbacksite voor mode-artikelen in het leven geroepen. Consumenten melden zich gratis aan bij Cashback.nl en kunnen extra cashbackbonussen verdienen op hun online aankopen.

De redactie van Cashback.nl selecteert de nieuwste shoppingtrends op het gebied van fashion. Musthaves, nieuwe modekleuren en stijladviezen worden vervolgens vertaald naar producten van aangesloten webwinkels, zegt directeur Sabrine Boogers van OrangeBuddies Media.

Naast modetrends worden ook nieuwe collecties van webwinkels onder het voetlicht gebracht. In eerste instantie fashion gerelateerd, maar er zijn plannen om dit verder uit te breiden naar andere productcategorieën en naar haar platformen buiten Nederland.

Cashback.nl verstrekt haar actieve gebruikers extra cashback bovenop de standaard cashback die voor alle leden geldt. Bij het bereiken van een bepaald tegoed groeit de consument eerst door naar zilver en vervolgens naar goud. Hiermee kan een levenslange extra cashback bonus van vijftien procent worden behaald op alle online aankopen via Cashback.nl.

OrangeBuddies Media voert al enkele jaren andere shoppingsite als ShopBuddie.nl, CashbackKorting en StudentenCashback.nl.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond