Deel dit artikel
-

Orderchamp opent kantoor in Berlijn

Orderchamp, een online marktplaats voor merken en retailers, opent vandaag zijn kantoor in Berlijn.

Afgelopen september kreeg directeur Joost Brugmans de sleutels al en sindsdien werkt er ook al een klein dozijn Duitsers. Vandaag wordt voor de gelegenheid even bij stilgestaan.

Er is nog ruimte voor vijf à tien medewerkers in de buurt van het Görtlitzer Park, maar Brugmans vertelt dat Duitse medewerkers deze markt ook al twee jaar bedienen vanuit het kantoor in Amsterdam. Daar zouden ze ook kunnen aanschuiven.

Duitsland is na Nederland nog Orderchamps tweede markt, maar gezien de omgeving van de e-commercemarkt lijkt het een kwestie van tijd dat Nederland zijn positie moet overdragen.

Brugmans vanuit Berlijn: “Veertig procent van onze omzet komt nu hier vandaan. Zo’n zes- à zevenhonderd lokale merken hebben zich bij ons aangesloten. We hebben een lokaal kantoor omdat ik uit eerste hand de markt wil kunnen voelen en bedienen. Dat vinden onze partners ook fijn.”

Orderchamp is een inkoopplatform voor merken en retailers. Het vervult een rol die normaalgesproken door vak- en inkoopbeurzen wordt vervuld. Een online platform is efficiënter, laagdrempeliger en goedkoper. Het bedrijf staat zich erop voor dat het retailers actief helpt om nieuwe producten te ontdekken op hun eigen en op omringende Europese markten.

Foto: Dominique Lacaze/a> (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond