Deel dit artikel
-

Oscar Kneppers directeur van Amsterdam Centre for Entrepreneurship

Het Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE), een broedplaats voor wetenschap en hightech startups, heeft Oscar Kneppers aangesteld als directeur. De benoeming gaat in per maart 2023.

ACE ondersteunt studenten, professoren en professionals door training, mentoring en introducties aan een breed netwerk van zakelijke experts, investeerders en dienstverleners.

Kneppers (1966) begon zijn carrière in 1991 bij de Amerikaanse tech-uitgeverij IDG, waar hij de leiding had over MacWorld in Nederland. Ook ontwikkelde hij in 1994 het eerste Nederlandse internetmagazine, Net Magazine, en in 1995 het online techkanaal Webwereld.

Kneppers richtte zijn eerste eigen bedrijf Emerce in 1998. Daarna introduceerde hij in 2005 ook Bright, een crossmediaal label voor digitaal leven, creatief ontwerp en innovatieve technologie.

In 2010 richtte Kneppers incubator Rockstart op. Rockstart is een familie van meer dan 300 technologiebedrijven en heeft kantoren in Amsterdam, Kopenhagen en Bogota.

Zelf zegt Kneppers: ‘Na 25 jaar ondernemerschap wil ik me inzetten voor het algemeen belang in mijn geliefde metropool Amsterdam. Ik bouw voort op een rijk netwerk en relevante kennis en ervaring om toekomstige generaties academische ondernemers te helpen hun ideeën naar voren te brengen.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond