Deel dit artikel
-

Otravo benoemt commercieel directeur

Otravo heeft José Gabriel Salvadó benoemd tot CCO voor Air Northern Europe. Hiermee is het managementteam van de reisgroep weer compleet.

Salvadó heeft meer dan vijftien jaar werkervaring in opeenvolgende managementfuncties in de digitale technologie bij Amadeus IT Group (in Madrid en Azië) en Accenture Global Travel. Per 1 november is hij Chief Commercial Officer Air Northern Europe bij Otravo. Salvadó neemt hiermee het werk voor de vliegticketlabels in de noordelijke regio over van Hans van Hoffen. Die bouwde de afgelopen 1,5 jaar een nieuwe marketingpropositie voor deze labels en initieerde de overgang naar een state-of-the-art ICT-platform. Van Hoffen zal zich binnen het Otravo management team als CEO van dé VakantieDiscounter volledig richten op de verdere (internationale) uitbouw van deze aanbieder van vakantiereizen.

Het managementteam van Otravo, moederbedrijf van onder andere Vliegtickets.nl, Flygstolen en Travelgenio, bestaat naast Salvadó ook nog uit Joost Schuring (CEO), Martin Hulsman (CFO), Hans van Hoffen (CEO déVakantiediscounter), Sjors Grijpink (CTO), Mariano Pelizzari (CEO Travelgenio) en Pablo Albera (CTO Travelgenio).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond