Deel dit artikel
-

Paazl opent kantoor in Düsseldorf

Technologiebedrijf Paazl uit Amsterdam opent een kantoor in Düsseldorf om zijn Duitse e-commerceklanten beter lokaal te kunnen bedienen. Daarnaast is het een uitvalsbasis voor de groeiplannen voor de oostelijke miljardenmarkt.

Het buitenlandse kantoor wordt in eerste instantie ingevuld door een commercieel team dat zich richt op partnerships met merken en retailers en op samenwerkingen met lokale e-commercebureaus.

“In Duitsland zit onze grootste groep klanten en de potentie is er groot. De ervaring die consumenten daar hebben met de bezorgopties van Amazon en Zalando zijn daar de benchmark. Andere partijen willen dat ook kunnen bieden en daar voorzien wij in. Paazl is gespecialiseerd in het optimaliseren van de delivery experience.”

“We hebben alle Duitse carriers al in onze fruitmand.”

Behalve de consument in Duitsland moeten ook internationaal werken e-commercepartijen daar profiteren van de aanwezigheid van Paazl. Het bedrijf uit Amsterdam werkt met meerdere transporteurs om meerdere bezorgopties aan te bieden, van bekende transporteurs tot nieuwe commercetransporteurs. In Duitsland zijn dat bijvoorbeeld de binnenstedelijke vervoerders die goed zijn in de last mile.

Paazl werkt voor merken als Suitsupply, Hunkemöller, Rituals en UnderArmour.

Naar een lokale country manager door de DACH-regio wordt nog gezocht. Tot diens aanstelling is Schreiner erg nauw bij de Duitse operaties betrokken.

“Deze stap maakt deel uit van de strategie om de bredere Europese markt buiten de Benelux aan te boren. We zijn van plan om hier in de komende twee jaar ongeveer twintig banen te creëren.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond