Deel dit artikel
-

Pakketbrievenbus voor retouren

Het is zeker niet de eerste pakketbrievenbus en ook niet de laatste. Maar het bedrijf MYPO ziet naast bezorgingen vooral mogelijkheden voor retouren. Leg het product in de brievenbus, laat via de app weten dat het moet worden opgehaald en een bezorger ‘regelt de rest’.

Het terugsturen van producten ervaren veel Nederlanders als gedoe. We bestellen met zijn allen meer dan 250 miljoen pakketjes online. Daarmee klinkt ook de roep om slimme bezorg- en retouroplossingen steeds harder. Thuis blijven omdat er een pakket wordt bezorgd. Buren die ongevraagd bezorgpunt van de buurt worden. Naar het postkantoor moeten om iets terug te sturen. Dat zou allemaal niet meer moeten.

MYPO lost dat naar eigen zeggen op door de pakketbrievenbus nu ook in te zetten voor retourzendingen. Meld je retour eenvoudig aan via de app en stop je pakketje in de brievenbus zodat deze weer opgehaald kan worden. Ook ontvang je een notificatie als de retourdatum bijna verloopt.

De slimme pakketbrievenbus van MYPO is verkrijgbaar in een vrijstaand of een wandmodel. Te koop voor 199 euro of te huur vanaf 9,99 euro per maand. In dit bedrag is de gratis installatie inbegrepen.

MYPO is in gesprek met alle grote pakketbezorgers van Nederland over samenwerking.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond