Deel dit artikel
-

Paul Arts koopt NR6-belang terug van LECTRIC Groep

LECTRIC Groep verkoopt na vier jaar zijn meerderheidsbelang in NR6 terug aan diens oprichter Paul Arts. Hij verlaat de directie van LECTRIC Groep en keert terug naar zijn interactief communicatiebureau.

Een nieuw onderkomen (NDSM-werf in Amsterdam) en een nieuwe oude directeur voor NR6 deze week. Vanochtend maakte LECTRIC Groep bekend dat het zijn belang heeft verkocht met terugwerkende kracht op 1 januari. Over de financiën doen de bedrijven geen mededelingen.

Vier jaar geleden nam de bedrijvengroep uit Den Bosch een belang in NR6 om zijn expertise op het gebied van strategisch communicatieadvies te versterken. De woordvoerder van LECTRIC: “Een aantal bedrijven in de groep heeft zich op strategisch adviesvlak zo ontwikkeld dat ze zelf ook kunnen invullen voor klanten. Daardoor is er minder ruimte voor NR6.”

Paul Arts: “De verwachtingen van synergie en de beoogde nauwe samenwerkingen bleven uit. Het heeft niet gebracht we er beiden van hoopten. Daarom ben ik het gesprek opgestart. Ik was nog aandeelhouder in NR6, dus die brug om het terug te kopen was snel gemaakt.”

Arts beëindigt zijn rol als Commercieel Directeur van LECTRIC Groep en zal NR6 weer gaan leiden. Wanja Allessie, die sinds 2012 als Managing Director de leiding had over NR6, heeft besloten het bedrijf te verlaten en zich te concentreren op haar activiteiten als uitgever van apps. Het is nog niet bekend of de rol van commercieel directeur bij LECTRIC opnieuw zal worden ingevuld en door wie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond