Deel dit artikel
-

Paul Molenaar verovert plekje in directie HUB Uitgevers

Paul Molenaar, voorheen onder meer werkzaam bij Sanoma Media en IDG Communications Nederland, wordt directielid en aandeelhouder van HUB Uitgevers. “Ik zie bij HUB Uitgevers nog genoeg kansen voor verbetering. Er is zeker groei mogelijk. Het is een uitgever met veel ervaring in print. Maar ze hebben ambities in online. Daar wil ik bij helpen.” 

Naast HUB Uitgevers een directiebaan per 1 november, zit Molenaar op dit moment in de Raad van Toezicht van de ConsumentenBond en is hij mede-eigenaar van Z24.nl. Hij behoudt zijn belangen in andere ondernemingen ook aan. “Ook in de vorm van advisering en investering ben ik bij een aantal andere bedrijven betrokken. Dat zal een rol gaan spelen. Een aantal van mijn voorgenomen plannen zullen best aansluiten bij HUB Uitgevers. Als er synergie is. Nu is het natuurlijk nog te vroeg om daar over te praten. Maar eerder heb ik bijvoorbeeld samen met HUB Uitgevers al in Layar geïnvesteerd.”

Voor Z24.nl ziet Molenaar niet direct een synergie, maar ‘ook geen conflict’. “Het kan best zijn dat we op termijn een samenwerking starten. Al ligt dat misschien ingewikkeld omdat er bij beide particulieren zijn betrokken.”

Eind 2007 stapte Paul Molenaar op bij Sanoma Media. Hij behoorde daar tot de directie van, toen nog, Sanoma Uitgevers. Als COO was hij verantwoordelijk voor de online activiteiten van het Hoofddorpse bedrijf. Daarnaast was hij CEO van de digitale tak, toen nog Ilse media geheten, met titels als Startpagina en Nu.nl. Voor 2001 was hij algemeen directeur van uitgeverij IDG Communications Nederland.

HUB Uitgevers nam recent nog Minoc Business Press over in België. De uitgever heeft titels als Computer Idee, PCM en Power Unlimited in het portfolio.

Deel dit bericht

4 Reacties

Karel Kolb

Als je net zoveel indruk op me maakt als Wammes tijdens onze kennismaking dan zie ik het helemaal zitten voor HUB. Succes Paul, en veel plezier!

Hans de Ligt

Leuk Paul! Ik kom snel een kop koffie bij je drinken…veel succes en vooral plezier.

Eylard Wurpel

Veel succes!

Th. Maas

“Ik zie bij HUB Uitgevers nog genoeg kansen voor verbetering.” zo zei Paul Molenaar in het gepubliceerde item in Emerce d.d. 31 oktober 2011. Helaas, bijna anderhalf jaar later merkt de KLANT er nog maar weinig van. Er komt geen reactie op de aanmelding van een nieuw abonnement, de mail wordt niet beantwoord en de telefoon wordt niet opgenomen tijdens de normale uren. Maar bedenk goed Hub Uitgevers: ” If you don’t take care of your customers, somebody else will !!!!!!!!
Misschien een idee om deze slogan boven uw bed te hangen?
Succes met uw voornemens Hr. Molenaar!!!!!!!!!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond