Deel dit artikel
-

PayPal innoveert bij Engelse restaurants

Betaalbedrijf PayPal brengt twee technologische vernieuwingen op de markt die de Engelse horeca wezenlijk kunnen veranderen. De momenten van bestellen, betalen en consumeren worden losgetrokken van elkaar.

Bezoekers van een restaurant kunnen aan tafel in een app een order plaatsen en aan het einde van de avond weglopen. Ook het betalen verloopt via de mobiele telefoon. PayPal handelt dit hele proces af. Het restaurant hoeft zich enkel bezig te houden met het eten en de service.

Een ander nieuw scenario op de Engelse markt is die waarbij de consument onderweg in zijn app een afhaalmaaltijd bestelt én tegelijk betaalt. Wanneer hij bij het restaurant aankomt, toont hij een uniek viercijferig getal aan de balie om te tonen welke order van hem is.

De mobiele apps van PayPal voor Android en iOS hebben in Engeland een update gekregen die dit mogelijk maakt. In Amerika bestaan de diensten ‘Order Ahead’ en ‘Pay at Table’ sinds afgelopen zomer. Een uitbreiding naar Engeland is meestal de eerste stap van een eBaydienst richting een verdere Europese uitrol.

Just-Eat, dat binnenkort naar de beurs gaat, onderschrijft de trend dat steeds meer consumenten de app voor thuisbezorgmaaltijden gaan gebruiken om afhaalmaaltijden te bestellen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Sebastian

Klinkt als MyOrder!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond